По думите на бившия вътрешен министър Емануил Йорданов МВР може да ограничи

...
По думите на бившия вътрешен министър Емануил Йорданов МВР може да ограничи
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Съдебната реформа почина

По думите на бившия вътрешен министър Емануил Йорданов МВР може да ограничи пазаруването на гласове и добави, че никой не се чуди в обособените райони кои са купувачите на гласове - информацията я има. Включително знаят и пред кои секции се събират съответните гласоподаватели, които чакат да им се заплати в късния следобяд.

" Не съм чул да има доста наказани, само че все пак е хубаво да се огласява кой за коя партия е купувал гласове. Има брокери, които нямат ограничаване, и могат да купуват гласове за разнообразни партии ", сподели Йорданов в предаването  " Денят ON AIR ".

Напрежението се подвигна и поради появили се в общественото пространство записи, за които се твърди, че са диалози сред водачите на " Продължаваме промяната ". 

" Много е допустимо да има операция. Преди доста години имаше сходен случай, в който шефът на пресцентъра на Министерски съвет беше нападнат с сходен запис. Веднъж става въпрос за долари, по-късно става въпрос за марки, имаше разлики в числата. На времето Бойко Борисов споделяше:  " Мен единствено в клозета не са ме подслушвали ", разяснява някогашният вътрешен министър пред Bulgaria ON AIR.

На въпрос дали преасфалтираният път ще попречи на следствието, той отговори, че е допустимо, само че при добре свършена работа не би трябвало да има проблем.

" При такава обстановка имаме три благоприятни условия - виновен е единият лидер, отговорен е другият, отговорни са и двамата. Всичко е въпрос на експертизи, които би трябвало да изяснят детайлите ", добави Йорданов.

" Съдебната промяна почина и надали може да чакаме тя да продължи ", акцентира някогашният вътрешен министър.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР